#ACL2020 : VISSEL KOBE (JPN) 5-1 JOHOR DARUL TA'ZIM (MAS) : Highlights

Keijiro Ogawa scored a hat-trick and Andres Iniesta was at his influential best as Vissel Kobe kicked off their debut season in the AFC Champions League on Wednesday with a 5-1 win over Johor Darul Ta’zim at the Misaki Park Stadium
Subscribe now: goo.gl/vsuKp3

Follow all the action from the AFC Champions League:
Facebook: goo.gl/b8Qj7E
Instagram: goo.gl/9Wtf2G
Twitter: goo.gl/sLR1eK


Follow all the action from the AFC Cup
Facebook: goo.gl/4BPx6G
Instagram: goo.gl/9Wtf2G
Twitter: goo.gl/6oRMQq

ดาวน์โหลด

มุมมอง
482,654

ความคิดเห็น

  • JDT KALAH HAHAHAHAHABHAHAAA JDT KONTOL

    Nazril ArilNazril Aril18 ชั่วโมงที่ผ่านมา
  • Kahkahkahkah

    Jatmika AlvaroJatmika Alvaroวันที่ผ่านมา
  • Mampus

    firdi.firdian instagram firdi.firdianfirdi.firdian instagram firdi.firdianวันที่ผ่านมา
  • Hahaha Para Suporter JDT Nih Mungkin Lagi Sakit Hati Yaa Hahahaha Kasiannn

    Hellfire 900Hellfire 900วันที่ผ่านมา
  • JDT main macam TAIK!!

    Mulut Anda KotorMulut Anda Kotor3 วันที่ผ่านมา
  • Mcm mne nak undi gol penalti safawi tu ? Sebab nmpk bertaraf dunia tu . Its oky lah kene 5-1 dri kene 1000-1 . Hrap pihak pengambilan pemain jdt ambik player dari Juventus . Kan TMJ baik dgn CR😊. Dybala , douglas lim , de ligt . Ambik semua kalau boleh skali dgn manager

    Gnikgnej AlakGnikgnej Alak4 วันที่ผ่านมา
  • Ayo JDT semangat salam from indonesia

    MR FathMR Fath4 วันที่ผ่านมา
  • Macam latihan tanding

    Satria WibawaSatria Wibawa4 วันที่ผ่านมา
  • Biasa la adat permainan... Real madrid pun rjin kena bantai ngan barcelona 5 gol

    Shahruzahrin Dkm3bShahruzahrin Dkm3b4 วันที่ผ่านมา
  • 1:48 first impression saya kira itu carlos teves

    Dendy KurniawanDendy Kurniawan5 วันที่ผ่านมา
  • JDT beli lah ozil and kroos

    Jesús NavasJesús Navas6 วันที่ผ่านมา
  • Keep fighting Johor.. aku dari riau Sumatera indonesia🇲🇨

    aim_Meaim_Me6 วันที่ผ่านมา
  • Kena balasah bos

    Iman HakimIman Hakim6 วันที่ผ่านมา
  • Miss you Diogo the legend of Thailand.

    PooN PoonPooN Poon6 วันที่ผ่านมา
  • Iniesta lofted pass tk pernah mengecewakan. Memang dia ni creative gila. My idol Andres Iniesta 😍

    Fred JackassFred Jackass7 วันที่ผ่านมา
  • Oh ini toh yg katanya world class club. Pffft

    타우픽타우픽7 วันที่ผ่านมา
  • Ikutkan aku tak terkejut benda aku paling harap dari JDT dalam game ni ialah seri atau menang 1:0....tak kisahlah berlatih di abu dhabi ke di Arab mana ke....tapi aku rasa perlawanan semua orang sudah tahu sapa akan menang....Vissel kobe ialah sebuah kelab yang antara paling terbaik di jepun tambahan pula ada midfielder legenda iaitu iniesta....JDT pula team paling baik di Malaysia....ikutkan JDT perlu ada banyak lagi friendly dgn kelab luar negara....kalau tak nak jauh sangat lawan lah kelab terbaik jiran...macam Thailand atau Indonesia...baru kita bole tengok sapa lagi hebat

    Striker 253Striker 2537 วันที่ผ่านมา
  • Jdt n00b

    lah berialah beria7 วันที่ผ่านมา
  • kne rogol si jaguh kampung

    Matt GreenMatt Green7 วันที่ผ่านมา
  • Kirain barcelona v jdt ternyata cm sponsornya doang sama dgn barca

    Gold GenerationGold Generation7 วันที่ผ่านมา
  • Ada jniesta jelas lah tuh dewa vissel kobe

    iwan1997 harlerisiwan1997 harleris7 วันที่ผ่านมา
  • Aku mmg dh lama follow vissel kobe, start dia amik david villa, furuhashi, sakai,tpi watanabe xmain kalo dia main lagi trul jdt xlepas tngh hahah

    Kuro ShinKuro Shin8 วันที่ผ่านมา
  • What can you do when you have Iniesta on the other team.

    Shen RuivahShen Ruivah8 วันที่ผ่านมา
  • Jdt just be comedian in ACL LOL...

    Sugiono 123Sugiono 1238 วันที่ผ่านมา
    • @IFlicK Gaming svay reing just win because referee. Should the score bali united 3-2 svay reing! Do you watch the game?

      Sugiono 123Sugiono 1233 วันที่ผ่านมา
    • Sugiono 123 Svay Rieng 2-1 Bali United

      IFlicK GamingIFlicK Gaming3 วันที่ผ่านมา
  • iniesta tu bukan calang2 pemain..dia prnh bgnding dngn trio mematikan smasa d barca..antara contoh messi suarez neymar.. so tidak hairan la kualiti mainan beliau smpurna.. hantaran berkualiti.. dribling bersahaja.. harap johor ambil pngarajan utk game ni

    Zatul AmirZatul Amir8 วันที่ผ่านมา
  • Orang main bola ko pon nak main bola , orang jadi TM kau sibuk nak jadi TM, pastu angkuh x sedar diri masih di bawah tapak kaki orang .

    Southern LyricsSouthern Lyrics8 วันที่ผ่านมา
  • Waduh.....waduh.....bikin malu dong!

    songkok gundalsongkok gundal8 วันที่ผ่านมา
  • Mampos kau jdt malingsial wkwk

    Reza AlpinReza Alpin9 วันที่ผ่านมา
  • Remuk jantungku liat JTD di bantai.

    Restu Budi RahayuRestu Budi Rahayu9 วันที่ผ่านมา
  • Selamat jdt...jadi lumbung goll...lihat besok2 lagi ah..nak siapa tau lumbung gol lagi...Hehehe

    Deni KurniawanDeni Kurniawan9 วันที่ผ่านมา
  • *WORLD CLASS VS VILLAGE CLASS* 😂😂😂

    Calon SarjanaCalon Sarjana9 วันที่ผ่านมา
    • @HINATA SHOYO NGAWUR KAMU, LAGI BAHAS BOLA KO MALAH KEMANA- MANA, BODOH KALI OTAK KAU WKWKW

      Calon SarjanaCalon Sarjana6 วันที่ผ่านมา
    • @Calon Sarjana populasi ratus juta tapi tetat negara miskin 🇵🇱

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO6 วันที่ผ่านมา
    • @Calon Sarjana alesan indon dh kalah kalah je la bodo

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO6 วันที่ผ่านมา
    • @HINATA SHOYO menang tipis tapi kan, tidak sampai TERBANTAI 4-0 WKWKKW

      Calon SarjanaCalon Sarjana6 วันที่ผ่านมา
    • @Calon Sarjana lah tolol banget ini indo emang jdt gak pernah menang lawan persijakun?

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO6 วันที่ผ่านมา
  • Kelab besak cakap hahah

    Kapalo TabangKapalo Tabang9 วันที่ผ่านมา
  • newest stadium europ/thproject.info/it/widixo/mpPZedG9n6rHf6c

    Don tomDon tom9 วันที่ผ่านมา
  • johor sepele

    Miftakhul AnamMiftakhul Anam9 วันที่ผ่านมา
  • lain kali jgn melingkup klab yg miskin. lwn klab luar baru ada akai

    Stone ColdStone Cold9 วันที่ผ่านมา
  • please AFC, dont post 18sx video here.

    Sab- RaySab- Ray9 วันที่ผ่านมา
  • Mending ngundurin aja dari ACL cuma malu maluin negara aja. Wokwokwok Indonesia sadar diri belum mampu menyamai level klub2 asia barat dan timur jadi baguslah kagak kebagean jatah ACL kalo cuma jadi bulan2n lawan.

    Noel HDTNoel HDT9 วันที่ผ่านมา
    • Indon indon bagus la jdt nak cari pengalaman lawan tim kuat bodo punya indon kalah ama malay

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO7 วันที่ผ่านมา
  • johor noob 👎👎👎🖓🖓🖓baju menarik main x menarik

    izzul qayyimizzul qayyim9 วันที่ผ่านมา
  • JDT need a foreign goalkeeper

    WahidWahid9 วันที่ผ่านมา
  • 1:00 when you can spot 4 player opponent in penalty box = disaster

    untitled untitleduntitled untitled9 วันที่ผ่านมา
  • Malaysia cuma bermain style Kampung

    Muhammad AzizMuhammad Aziz9 วันที่ผ่านมา
  • Kalah padam muka

    abd razakabd razak10 วันที่ผ่านมา
  • Tmj banggang ank haram

    abd razakabd razak10 วันที่ผ่านมา
  • Jdt dalam malaysia main dgn klab luar bungkus ambil player org sama dgn tmj kaki curi

    abd razakabd razak10 วันที่ผ่านมา
  • Where is goalkeeper??

    Until youUntil you10 วันที่ผ่านมา
  • JDT 5-1 VISSEL KOBE hebat lah jdt tapi...

    Syafiq haikalSyafiq haikal10 วันที่ผ่านมา
  • Kunanlan tergelincir terus sental matthew davies. Hahaha. Ambik ambik

    Friendly NeighbourFriendly Neighbour10 วันที่ผ่านมา
  • Damn iniesta playing in this haha

    Peter SkilesPeter Skiles10 วันที่ผ่านมา
  • jdt dan penyokong jdt klau xberlgak msti satu malysia sokong wlupn klh..

    Zackwan 678Zackwan 67811 วันที่ผ่านมา
  • Xpelah kena bantaii pun tetap harumkan nama 🇲🇾👍

    Mr KiloMr Kilo11 วันที่ผ่านมา
  • tetap semangat JDT.,pengalaman yg sangat berharga. salam dr Indonesia

    Patamarda RezaPatamarda Reza11 วันที่ผ่านมา
  • Iniesta one of the greatest midfielder of all time vs shit team from Malaysia money club like man city

    Danny HustleDanny Hustle11 วันที่ผ่านมา
    • Malaysia money??

      Kuro ShinKuro Shin8 วันที่ผ่านมา
  • Vissel Kobe 👊

    Mohd HisyamjamalMohd Hisyamjamal11 วันที่ผ่านมา
  • Balik kg cuci parit la woiii..

    Mu'izz MunirMu'izz Munir11 วันที่ผ่านมา
  • Best tu dapat feat dgn iniesta

    Faiz ZakwanFaiz Zakwan11 วันที่ผ่านมา
  • JDT suka ngeprank deh... Kenapa gak bawa squad utama?? Bukan JDT Tim Utama ini, pasti Ini JDT tim B or C... Hayo ngaku...😩

    satria dhirgantarasatria dhirgantara11 วันที่ผ่านมา
  • hu hu hu

    Legolas _Legolas _11 วันที่ผ่านมา
  • Sebelum main poyo gila ckpnya..dah kena hayun..hahaha stadium lawa tarak guna

    #SELaMa GoaLlll##SELaMa GoaLlll#11 วันที่ผ่านมา
  • Nak nganjing jdt ni bila liga ok la..tp bila peringkat tinggi patut kita support sbgai wakil malaysia.. Antara sbb jdt gagal 1: kualiti player masih jauh 2: persaingan liga yg rendah.. contoh terbaik celtic..gagah diliga tp gagal di eropah... 3: mentaliti player malaysia.. slalu hilang fokus dan cpt mnyerah Bg ak, nak berjaya peringkat asia kedah,pahang,perak dan slangor kn cpt meningkatkan kualiti dlm liga..

    ketom powerketom power11 วันที่ผ่านมา
    • @Riski Wulung udah halal...? Kok liga indon haram? 🤣🤣🤣🤣

      ketom powerketom power10 วันที่ผ่านมา
    • Aplg lawan liga 2 Indonesia di bantai 51-0

      Riski WulungRiski Wulung11 วันที่ผ่านมา
  • they couldn't take the ball from iniesta, he creates space so easily, this is why barça in crisis, they can't open stubborn defense without iniesta

    Mohamad A7AMohamad A7A11 วันที่ผ่านมา